Välkommen till Coja Fishing på Föglö, Åland

Coja Fishing kan erbjuda dig en upplevelse i Föglös underbara skärgård ombord på fiskebåten Coja, i en stuga i ett lugnt naturskönt område eller varför inte eremitstugan ute på Långharun. Ombord på Coja finns en lokal guide och vi kan erbjuda fiske av gädda och abborre i fina vatten, och för de som kan överlista dem, även en och annan öring. Kontakta Conny & Veronica för att boka övernattning eller fisketur!

På vår Facebook-sida uppdaterar vi om vårt arbete hemma på gården och också när vi har evenemang finns information på vår sida! Besök oss gärna på Facebook och ”gilla” vår sida! Ni hittar oss här: https://www.facebook.com/CojaFishing

Eremitstuga

Vi kan erbjuda er en eremitstuga på en egen ö med en otrolig utsikt och en lugn avkopplande miljö. Vakna upp till naturens ljud, helt avskilt från trafikljud och stress och ät din frukost inne i värmen eller ute på en klippa. Klicka på rubriken för att läsa mera om vår eremitstuga och hur du kan boka den!

Midsommar på Föglö

Klicka på rubriken för att läsa mera om hur du och din familj kan fira midsommar på en vacker skärgårdsö!

Fisketurer, och utflykter

Vi ordnar fisketurer och utflykter, heldag eller halvdag, enligt era önskemål. Klicka på rubriken för att läsa mera om vad vi kan erbjuda!

Boende

Förutom våra stugor, Sommarö stugor, kan vi även ordna boendet tillsammans med lokala stuguthyrare, ring för mer information. Vi kan även ta emot grupper på fler än fem personer om så önskas.

Skräddarsytt för just dig

Vi har alla möjligheter att skräddarsy lösningar efter kundens önskemål, ring på så diskuterar vi oss fram till en lösning som passar just er. Vi kan ta emot mindre grupper och erbjuda mötesplats och catering i någon av våra stugor eller i samarbete med andra aktörer! Ring oss så ordnar vi!
Särskilt sälsafari är väldigt väderberoende, man får därför avboka utflykten samma dag eller så kan vi komma överens om en annan bra lösning istället för sälsafari. Maila eller ring för mer info angående skräddarsydda utflykter, vinterfiske och andjakt.
Conny Jansson
+358 400 947 502

Comments are closed.